Amikor a szerelő több időt tölt alapanyagok és alkatrészek beszerzésére, mint valós munkára

Rengeteg ügyfelem meséli, hogy amikor kijött hozzájuk a régebbi vízszerelő, egy-két perc alatt “felmérte” a helyzetet, majd sürgősen el kellett mennie a legmesszebb lévő háztartási boltba, hogy beszerezze a szükséges alapanyagokat vagy alkatrészeket a munkálatokhoz.

Ennek eredményeképp az ügyfelekre további hosszú órás várakozás várt, s ha ez nem lett volna elég, még nem is végeztek professzionális munkát, különben nem hívtak volna ki engem megszerelni azt, amit az előző szerelő “megjavított”.

Miután én főképp úgynevezett gyorsszolgáltatással foglalkozom, emiatt autómban szinte minden víz- és fűtésszerelési, illetve duguláselhárítási eszköz rendelkezésre áll, hiszen nagyon jól tudom, hogyha egy lakás úszik egy csőtörés miatt, ott minden perc számít.

Mielőtt vízszerelőt hívna, érdemes alaposan meggyőződnie az illető megbízhatóságáról, munkamoráljáról, illetve eddigi referenciáiról, mert gyakran találkozom olyan feladatokkal, melyeket olyan magukat szakembernek álcázó emberek kreáltak a szakmához való inkompetenciájuk miatt, hogy azok az ügyfélnek sokkal nagyobb anyagi kárt okoztak, mint amekkora a valós probléma lett volna.

Ezzel szemben én szeretek a lehető legalaposabban tájékozódni telefonon mielőtt kiszállok, hogy a lehető legrövidebb ideig tartsanak az előkészületek. S mivel elég nagy tapasztalatom van már a szakmában, így igen hamar tudom megválasztani azokat a módszereket, melyek segítségével hamar vissza tudom állítani a lakás eredeti állapotát.

Vigyázzon a megbízhatatlan, nem szakmabeli kóklerekkel, mert alkatrészeket javítani is lehet, nemcsak kicserélni, illetve bizonyos elemekre természetesen garancia is van, ezekre feltétlenül kérdezzen rá.

Természetesen érdemes tájékozódni az interneten is, így mások ajánlásai, illetve értékelései alapján már könnyedén rá lehet jönni arra, hogy egy vízszerelő alapos és lelkiismeretes munkát végez-e vagy csak a pénzt megy felvenni.

Hívjon bizalommal, ha professzionális kezekre szeretné bízni lakása víz-, fűtésszerelési és duguláselhárítási munkálatait.

Ujlaky Péter
vízszerelő, fűtésszerelő

Üdvözlöm a honlapomon, Ujlaky Péter vagyok, 33 éves víz- és víz alapú fűtésszerelő, illetve duguláselhárító. Központi fűtés- és vízszerelő szakképesítésemet 2008-ban szereztem, először két évet itthon dolgoztam, majd további tapasztalatok megszerzése céljából egy évet Németországban is töltöttem.

TOVÁBB  

Üzenjen nekem!

Ha vízszereléssel, fűtésszereléssel vagy duguláselhárítással kapcsolatban szeretne segítséget kérni, töltse ki ezt az űrlapot, és rövidesen válaszolni fogok. Várom üzenetét!

    Nyitvatartás

    H-P: 07.00-19.00-ig

    Szombat: Zárva

    Vasárnap: Zárva